Personalized Planning

A growing family loved the location and vintage of their home, but they were bursting at the seams and the choppy layout just did not work for them.

Amsted’s solution included reworking the main floor, both opening up and shifting spaces to vastly improve the function and flow.

Upstairs, clever engineering allowed for a second-floor addition that made use of an existing single-storey addition while keeping costs in check and not disturbing a recent deck that had been installed. And it meant the homeowners could have a new master suite as well as individual bedrooms for their four children.

Upgrades to the basement created a multi-functional guest room and play space, plus a new 3-piece bathroom.

And it was all done with an eye to maintaining the home’s character, inside and out.

 

 

Comments for this post are closed.